10-01-2019 - Nummer voor snijwerk

Heeft u snijwerk nodig? Dan kan dat vanaf vandaag direct besteld worden door middel van ons snijwerk-nummer :
06 83 43 58 45
 

 

04-03-2019 - Loods verhoogd

Vrijdag 01-03-2019 is na een lange tijd van prefab werk en voorbereiding onze achterste loods met 3.7 meter verhoogd. De ideeën hiervoor lagen al een tijdje op tafel. Met deze verhoging hebben wij beschikking gekregen tot het gebruik van onze 2 bovenloopkranen. Nu de verhoging eenmaal is uitgevoerd hebben wij nu een hijshoogte onder de kraan van 5 meter waardoor het werken makkelijker word en de veiligheid groter. Ook kunnen wij nu grote projecten overdekt afbouwen waardoor wij minder te maken hebben met verschillende weersomstandigheden.
 
                                             
 
                                              
 
                                             

 

08-02-2019 - Kress voor Amerika omgebouwd

Donderdag 07-02-2019 is de Kress die in opdracht van een staalfabrikant in Amerika moest worden omgebouwd, vertrokken bij ons van het terrein om bij de volgende halte afgebouwd te worden en opnieuw in de juiste kleur gezet te worden.

                 

                 

 

26-01-2019 - Dakkapel op loods geplaatst

Afgelopen dinsdag 22 januari is een dakkapel op de loods geplaatst. Deze dakkapel is gemaakt door een lokaal timmerbedrijf en is één van de veranderingen die gemaakt is voor de komst van onze nieuwe snijtafel. Nu de kapel is geplaatst, is er ruimte vrij gekomen voor een bovenloopkraan die het verplaatsen van plaatmateriaal van en naar de snijtafel gemakkelijker moet gaan maken.

 

                                                                     

 

20-11-2018 - Kress aangekomen

Afgelopen maandag is weer een Kress bij ons op het terrein aangekomen. Deze machine wordt omgebouwd tot vervoersmiddel voor walsproducten in de staalfabricage die verkeerd zijn geproduceerd. Wanneer deze gereed is gaat hij eveneens als de vorige ook weer op transport naar Amerika.

 
         

 

16-11-2018 - Nozzle test

Vanochtend een geslaagde test gehad met een klant. Betreft een nozzle test om uit te vinden welke het beste werkte voor het product.